butikslokaler-stockholm.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Butik att hyra i Östermalm

324 m2 butik i Östermalm att hyra

Butikslokal att hyra på Östermalm

Momsbefriad hörnlokal i två plan belägen på den mycket fashionabla adressen Grevgatan 53!
Lokalen är beläget i hörnet till Kommendörsgatan, invid Karlaplan. Området är välbesökt och huseras av till stor del boenden och kontor. En kort promenad bort finns Fältöversten som erbjuder det mesta inom service och restauranger. Vid Karlaplan finner vi även dess tunnelbanestation där röda linjen passerar, samt flertalet busslinjer.
Lokalen nås via en egen entré direkt från gatan i hörnet, där man välkomnas utav en stor öppen yta med en trevlig takhöjd. Till denna yta når ett fantastiskt ljusinsläpp från de mycket stora fönstren som sträcker sig nästintill från golv till tak. På detta plan finns även bakre utrymmen med pentry och W/C.
Stora möjligheter finns att förändra planlösningen på detta plan med tex ytterligare rumsindelning!
En rymlig trappa leder ned till ett källarplan. Även här finns ljusinsläpp från dagsljus via fönstren, och även en direktentré till nedre delen från en dörr till Kommendörsgatan. På detta plan finns mindre rum och öppna ytor, samt ett mindre pentry och W/C. Här finns god belysning och en fullt brukbar takhöjd.
Lokalen lämpar sig mycket väl som kontor, butik eller dessa kombinerat med kontor och showroom.
Vänligen respektera nuvarande hyresgästens önskemål om att spontanbesök EJ önskas. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning av lokalen.
Ingen överlåtelseavgift utgår!
Yta: 324 kvm
Gatuplan 185 kvm, Nedre...