butikslokaler-stockholm.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Butik att hyra i Söderort

1430 m2 butik i Söderort att hyra

Butikslokal att hyra i Söderort

Butik, produktion, utbildning eller klinik,- Flexibel lokal om ca 1400 kvm på byggnadens entréplan med lastkaj. Raka tydliga ytor skapar stor flexibilitet för allehanda verksamheter.

Bra läge i expansiva Älvsjö med kommande T-bana och gångavstånd till pendeltåg samt bussar. Kulinarisk restaurang i entréplanet och parkeringar på gården eller i garage.

Lokalbeskrivning


Raka tydliga ytor som lämpar sig utmärkt till alla typer av verksamheter, allt från förstklassigt kontor till labb, mottagning eller kanske till butik. Endast din fantasin sätter gränser. Entré intill lastkaj och fönster i två väderstreck. Våningsplanet är i dagsläget en mix av kontor och lager. Den bifogade planskissen är en översikt på nuvarande disposition. Alla väggar går att ta bort eller flytta. Lokalen har bärande pelare och ett ventilationsschakt i övrigt går det att ta bort och öppna upp, vi skapar ytan efter ditt behov.

I byggnaden sitter många spännande företag med såväl industriell som human inriktning. Väletablerad restauranggrossist, en teknisk gymnasial utbildning, ett badhus och en restaurang.

Byggnad


Rejäl vinkelbyggnad från 70-talet om 6 våningsplan jämte två lager logistikplan i souterräng och ett nybyggt garage om tre plan. Innergårdar i byggnadens centrum bidrar till ett genomgående ljusflöde och soliga lunch...