butikslokaler-stockholm.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Butik att hyra i Kungsholmen

294 m2 butik i Kungsholmen att hyra

Butikslokal att hyra på Kungsholmen

Hörnlokal om två plan i ett mycket fint skick belägen på Hantverkargatan 7!
Lokalen är belägen i trevliga kvarter på Kungsholmen med närhet till Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Här finns också vackra Stockholms Stadshus runt hörnet som lockar många besökare. En kort promenad bort når man Citykvarteren med all dess puls. Längs Hantverkargatan ligger många boenden och arbeten, men även ett stort utbud av butiker, restauranger och övrig service. Området är lätt att ta sig till med Rådhusets tunnelbana inom promenadavstånd samt Stockholms Centralstation. Bussar passerar även området.
Lokalen nås via entrén på gatan, där man leds in i en öppen yta i markplan om 124 kvm. Ytan har en mycket elegant och fin takhöjd, med ett fantastiskt ljusinsläpp från de massiva fönstren som sträcker sig från golv till tak. På detta plan finns även en W/C.
I gatuplan finns också en mindre yta utanför lokalen för hyresgästen att nyttja efter överenskommelse.
Vidare in i lokalen leder en rymlig trappa ned till ett källarplan om 170 kvm. På detta plan finner vi öppna ytor och separata rum i varierande storlek. Ytan har en god och fullt brukbar takhöjd samt god ventilation och belysning. Vissa delar utav denna yta nås även utav dagsljus från fönster. På detta plan finns även ett pentry och två W/C.
Lokalen lämpar sig mycket väl som kontor, butik eller dessa två kombinerat med showroom.
Caféverksamhet kan fortsätta bedrivas av större och väletablerad aktör efter övere...